Route

Route

zondag 23 oktober 2011

9 - 10 oktober

Vandaag is het zover en vertrekken we weer richting Nederland.

Om acht uur zijn we wakker, en beseffen we dat het de keiharde waarheid is en we de boel moeten pakken.
Na een heerlijke douche pakken we onze spullen en checken uit, onze auto staat in de parkeerruimte van het hotel, en gaan we eerst uitmesten, want wat heb je een rotzooi naar 20 dagen in een auto gebivakkeerd te hebben. Alles wat we niet mee terug nemen, doen we in de koelbox, die de 20 dagen maar net overleefd heeft. Dit alles doneren we aan het hotel (was toch het minste hotel dat we gehad hebben) en rijden we richting de vluchthaven. De auto mogen we met een lege tank inleveren, dit hebben we ook gedaan we rijden naar het vliegveld met het benzinelampje aan, best wel eng, het zal je maar gebeuren blijf je onderweg staan zonder benzine. Op het vliegveld aangekomen mogen we de auto in de rij van de verhuurder parkeren en krijgen we een bon en kunnen we op zoek naar de goede verstrek hal. Volgens de planning op ons ticket gaat het vliegtuig pas om 15.45, dus ruim de tijd om te koffiedrinken, eten en relaxen vooral lang relaxen. Blijkt ook nog dat het vliegtuig een uur vertraging heeft, dus nog langer relaxen. Eindelijk komt ons vliegtuig dan voor de gate te staan, maar moet eerst nog opgeruimd en van eten voorzien worden. Uiteindelijk vertrekken we dan om 17.00 lokale tijd.


Na een rustige vlucht komen we om 11.45 lokale tijd in Engeland aan om over te stappen, allen vertrekt dit vliegtuig om 12.00, beetje krap. Als we dan uit de gate komen worden we al opgewacht met de mededeling dat we de aansluiting gemist hebben, en dat ze een andere vlucht voor ons geboekt hebben. Deze vertrekt om 13.20, de man begeleid ons helemaal tot aan de gate, scheelt dus weer zoeken.

Na een korte vlucht arriveren we op Schiphol, nog even de bagage ophalen en dan naar de trein op weg naar Hoogeveen, daar komen we om 18.50 aan. We hebben er dan al een lange dag opzitten, maar zijn toch ook wel weer blij thuis te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten