Route

Route

zondag 2 oktober 2011

2 oktober 483.4 miles verder

Heerlijk in onze ballroom geslapen maar toch op tijd wakker, dus maar op tijd op pad, we maken vandaag een hele tocht.
We gaan vandaag ook 75 miles over een stuk nostalgie, de Route 66. We gaan de Route 66 op zodra het kan. Het is een heel raar idee want je rijd gewoon over de Route 66, maar ziet er niets bijzonders aan, eigenlijk een tegenvaller, tot we Seligman binnen rijden, een dorpje aan de Route 66, dit is een museum dorp op zich zelf, we hebben onze ogen dan ook uit gekeken, naar al dat oude spul.



We vervolgen onze reis verder over een gewoon stuk weg maar toch nog steeds de Route 66,  onderweg staat nog een keer een restaurant ook weer in stijl, maar dat was het eigenlijk wel.

Dan maar weer onderweg naar Joshua Tree Nationaal Park, de bedoeling was om die morgen te bezoeken maar we zijn hier al om drie uur dus besluiten we er nu maar in te rijden, dit is een park met een mooie combinatie van rotspartijen en groene bomen en struiken.

We merken dat we een beetje aan het verzadigen zijn van de parken en stoppen niet meer op alle uitkijkpunten. We rijden dan om half vijf het park weer uit. Dit is een beetje vroeg om al een hotel te zoeken en we bekijken dan hoe ver het is om naar Barstow te rijden want we willen morgen naar Ghost Town of Calico rijden en dat is 10 miles van Barstow. Dit blijkt ruim 60 mijl te zijn, dus besluiten we om door te rijden.
Dit gaat allemaal heel vlot en zo zijn we om zes uur al  in Barstow, en was er slaapplaats genoeg, dus nog even eten en de dag zit er al weer op.
Tijdens het eten komen we erachter dat we niet eens meer weten wat we in welk park gezien hebben, het is maar goed dat ik van elke dag een overzicht gemaakt heb, anders waren we het overzicht kwijt, zoveel we al gezien hebben.
Ook bedenken ons dat we volgende week om deze tijd al weer onderweg naar huis zijn, wat is de tijd gevlogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten