Route

Route

donderdag 6 oktober 2011

6 oktober 263.4 miles verder

Vandaag gaan we langs de kustweg naar boven waar we in Carmel by the sea een kamer geboekt hebben.


We doen het rustig aan want we hebben alle tijd, strand weer is het toch niet, we hebben ook de nodige regen onderweg, maar als het dan weer even droog is gaan we naar het strand even uitwaaien. Onderweg lopen we nog een pier op die aan het begin van Monteray Bay is, en net weer op tijd voor de regen.



Verderop stoppen we ook nog bij de uitkijkpost voor sea mammels (zeezoogdieren) hier zagen we alleen maar heel veel zeerobben op het strand liggen, we moesten weer snel in de auto om weer niet nat te worden.


Verder rijden we door het Big Sur gebied, dit zal waarschijnlijk heel mooi om te wandelen wezen maar gezien het weer besluiten we om door te rijden naar ons hotel.


Ons onderkomen bestaat vandaag uit een vrijstaand huisje met een super de luxe interieur, met een heuse openhaard op gas, waar we maar al te blij mee zijn, want echt warm is het niet meer. Dit was een super aanbieding voor maar één nacht, voor nog een nacht betalen we bijna het dubbele, doen we dus maar niet.



We gaan nog even een hapje eten en dan morgen, zien we nog wel.  We zijn al weer dicht bij San Fransisco dus kunnen het rustig aan doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten