Route

Route

vrijdag 7 oktober 2011

7 oktober 55.1 miles verder

Vanmorgen werd er om kwart over acht aan de deur geklopt, en werd er en mandje met het ontbijt bezorgt, dat ging er wel in. Dit was echt een luxe onderkomen.Daarna besluiten we om het Sea Aquarium van Monterey te bezoeken, dit is het op twee na grootste aquarium van Amerika.
We kijken onze ogen uit naar beesten die in aquariums leven, sommigen lijken ook meer op planten
 of draken,
maar het leeft echt in het water. Na enkele uren besluiten we dat we het wel gezien hebben en lopen we de Cannery Row (winkelstraat) heen en weer,  
daarna nog even een kopje koffie bij Star Bucks, dit is inmiddels onze favoriet voor Koffie, daarna gaan we in de auto op zoek naar de 17 mile drive, want dat moet het zijn. Na een tijdje zoeken hebben we hem gevonden, moeten we 9.50 dollar betalen om deze weg op te rijden. We doen dit,  want het moet iets heel bijzonders zijn. Onderweg zien we heel veel mooie uitkijkpunten over de zee,

heel veel mooie huizen en heel veel golfbanen. Ik begrijp niet echt wat hier zo bijzonder aan is maar we hebben hem gereden.
We gaan verder naar Salinas, waar we een hotel geboekt hebben, iets simpeler dan afgelopen nacht, maar wel netjes en verzorgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten