Route

Route

dinsdag 4 oktober 2011

4 oktober

Vanmorgen werden we om negen uur met een bus van het motel opgehaald om ons vervolgens naar de Universal Studios te brengen, we kregen gelijk een kaartje aangereikt waarop stond dat we om zes uur weer opgehaald werden, dat kon wel eens een lange dag worden. Achteraf waren we de tijd hard nodig en moesten we nog doorlopen om op tijd bij de bus te komen.
Bij binnenkomst liepen we eerst rond als een kip zonder kop, zoveel zag je om je heen en we hadden geen idee waar we het eerst naar toe moesten gaan, we besloten maar om eerst de studio tour te doen, maar bij aankomst zag Wim dat er een bordje stond dat je beroerd en misselijk kon worden, dus trok hij zich terug, zelf heb ik het wel gedaan en dit was toch wel een mooie belevenis om eens achter de schermen te kijken. Behalve af en toe wat geschud stelde de overlast wel mee, ik heb Wim dus ook overgehaald om het toch te doen, en zijn we de toer nog een keer samen gegaan.

Later was er weer een voorstelling waar alle waarschuwingen bijstond, maar Wim dacht dan zal deze ook wel meevallen, maar dit was niet het geval. We kwamen in een karretje te zitten en gingen één verdieping omhoog, en daar begon het, het was een rollercoaster simulator, Wim had hij er een spijt van dat hij ingestapt was, maar wat vond ik het mooi, het karretje bleef constant op dezelfde plaats maar maakte alleen de bewegingen.

Nadien ben ik nog alleen in diverse attracties geweest, Wim zag het niet meer zitten.
Verder waren er ook nog een mooie show van The Bleus Brothers.

Een house of Horror, een donkere ruimte waar je doorheen moest lopen waar allerlei enge scènes te zien waren, soms kwamen er  echte acteurs te voorschijn die je de stuipen op het lijf jagen.
Tot slot zijn we nog bij Water World geweest, dit was een geweldige miniatuur show met veel spektakel en lawaai en vooral veel water, emmers vol werden het publiek ingegooid, blij dat we niet helemaal voor aan zaten.


Om zes uur met de bus naar het Motel, weer een hapje eten en morgen naar de kust, we hopen dat we de komende dagen nog wel een beetje zon krijgen, die hebben we vandaag niet te veel gezien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten