Route

Route

dinsdag 27 september 2011

27 september 58.8 miles verder

We blijven 2 nachten in dit hotel en gaan vandaag naar Arches National Park (Rotsbogen) 2 mijl terug aan de weg waar het hotel zit, uitslapen dus. Rond half negen zijn we wakker en gaan we ontbijten, daarna in de auto naar het park. Dit park heeft maar één ingang, met een 18 miles lange weg, onderweg zijn er nog twee zijstukken die je ook in kunt rijden voor het mooie uitzicht. We stoppen eerst bij Park Aveneu Trail, we trekken daar onze schoenen aan voor de eerste tocht van 1600 meter enkel, daar aangekomen valt het uitzicht ons tegen, wij vinden als je een trail loopt dat het dan ook beloond moet worden, want de trails gaan hier stijgend en dalend dus voor ons best lastig met deze hitte (95 Fahrenheid).

Dan maar door rijden naar het eind van de weg, onderweg nog even stoppen bij Balanced Rock en afvragen hoe lang blijft deze nog staan.

Aan het eind van de weg gaan we naar Landscape Arch de meest beroemde Arch van het park, hier word onze tocht van 3.2 kilometer wel beloond, wat een gigantisch ding.

Daarna weer terug lopen en op zoek naar een picknickplaats om even een rustpauze in te lassen. Daarna rijden we naar Delicate Arch we gaan deze vanaf de hoge plaats bekijken, een loop van 1.5 kilometer.

We lopen niet de moeilijkste route van 4.8 kilometer die is toch meer voor de geoefende lopers. Bij terug komst rijden we weer een stuk naar benden naar en lopen 1.6 kilometer naar de Windows om ook daar weer een mooi uitzicht te hebben

inmiddels is het vijf uur en vinden we het tijd om terug naar het hotel te gaan, onderweg nog even een paar boodschappen doen, want water drinken we heel veel, wat salade mee naar het hotel en ons diner is klaar. Morgen gaan we weer een afstand rijden dus op tijd uit ons bed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten