Route

Route

zaterdag 24 september 2011

24 september 137.9 miles verder

Vanmorgen richting Zion National Park gereden, dit park is een autovrij park, dus gaan we met een shuttlebus naar het laatste punt om vandaar uit een trail te lopen naar het verste punt.
We kunnen nog verder maar dan moeten we tot onze knieĆ«n door het water en daar hebben we niet zo’n zin in en ook geen andere schoenen bij ons. Vervolgens stappen we in de shuttle bus naar het volgende station, waar we even uitstappen om van het uitzicht te genieten, hier stat een Ranger met een telescoop om ieder te laten zien dat er een man op hele grote hoogte aan het klimmen is. Daarna weer in de bus twee haltes lager om vandaar uit via een mooi pad naar de auto te lopen.
We vertrekken dan richting Cedar Breaks National Monument, Telkens denken we het kan niet meer anders zijn als wij al gezien hebben, maar ook dit park heeft weer hele mooie bergen waar we op grote hoogte van kunnen genieten.
Vervolgens naar ons hotel die we de dag ervoor geboekt hadden blijkt deze overboekt te zijn, maar de hoteleigenaar had al een ander plaatsje voor ons geboekt dus geen probleem, en zo hebben we weer een bed om in te slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten