Route

Route

dinsdag 20 september 2011

19 september 252.6 miles verder

De dag is weer vroeg begonnen, ideaal we hoeven geen wekker te zetten maar zijn weer om 7 uur wakker, na een heerlijke douche op zoek naar een supermarkt om de beroemde piepschuim koelbox te kopen en ontbijt spullen.
Vervolgens even tanken en op pad naar sequoia park.
Onderweg enkele keren ruzie gehad met de navigatie, er waren toch wat wegen vernieuwd waardoor we wel eens fout reden, maar Wim vond het niet erg want al die kleine wegen met haarspeldbochten is erg mooi om door te rijden zegt hij.
Rond half één zijn we in sequoia park waar we eerst lekker hebben gepicknickt. Opletten voor de beren word overal aangegeven, maar hier doen we een beetje lacherig over.
Verder in de  auto op zoek naar de General Sherman, staat er plots aan de kant van de weg ineens een dame heel opgewonden te wijzen en loopt daar zomaar een bruine beer een stukje het bos in. Dit willen wij natuurlijk goed bekijken dus de auto gekeerd en ja hoor daar loopt hij nog op zoek naar een fijn denappeltje om die vervolgens op te peuzelen op nog geen 20 meter. Ik moet zeggen ik vond het een geweldige ervaring maar ook best wel eng,  gelukkig kon ik in de deuropening staan, als hij een sprint neemt zit ik zo in de auto.

Na een kwartier hebben we onze weg vervolgd naar Sherman. Hier hebben we de wandelschoenen aan gedaan en een wandeling te maken om met  volle verbazing naar die grote bomen te kijken.


Vervolgens weer in de auto de rit vervolgen. Onderweg zijn er weg wegwerkzaamheden waar we een half uur moeten wachten, staan we met z’n allen buiten klimt er ineens een klein beertje door de boom weer een mooie attractie. Na verloop van tijd mogen we de weg vervolgen en komen op onze overnachting in Delano om weer op tijd naar bed te gaan waar ons voor de volgende dag een lange trip staat te wachten.
Vandaag hebben we  252.6 miles gereden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten