Route

Route

maandag 26 september 2011

25 september 227,1 miles verder

Het is koud als we vanmorgen buiten komen om acht uur, maar 32 Fahrenheit, dus eerst de kachel aan in de auto. Op weg naar Bryce Canyon, daar zijn we na een kwartier al, het is nu ook nog mooi rustig op de weg, we rijden eerst door naar het eind van het park om op de terugweg bij een aantal mooie uitkijkpunten te stoppen, de temperatuur loopt inmiddels al weer mooi op dus de vesten kunnen uit, we vragen ons steeds af wat hier weer anders aan kan zijn, maar we kijken weer onze ogen uit naar al die mooie bergen.

Daarna vervolgen we ons pad naar Torrey, een dorp naast Capital Reef, daar boeken we al een kamer voor vannacht en gaan vervolgens naar het Park, het valt op dat de bodem hier erg rood is wat ook aan de auto te zien is, we trekken de wandelschoenen aan om een wandeltocht te maken naar een natuurlijke brug tussen de bergen, om prachtig gezicht, en zo heerlijk rustig,


daarna terug naar de auto om nog een tocht tussen de bergen te rijden,


jammer is het wel dat je dezelfde weg terug moet om het park uit te komen. Daarna terug naar het hotel om te eten en daarna op de kamer de kachel aan te doen, want het koelt alweer mooi af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten