Route

Route

zaterdag 17 september 2011

16 september

Vandaag vroeg vertrokken met de trein van 5.42, natuurlijk veel te vroeg op Schiphol maar beter te vroeg dan te laat.
We hadden geluk dat Wim scherp was ,want aan de balie hadden ze verteld dat we vanaf gate D12 zouden vertrekken, daar aangekomen keek Wim nog even op het scherm bleek dat we vanaf D2 vertrokken, weer een stuk terug lopen dus.
Vliegtuig naar Heatrow is rond 11.45 op tijd vertrokken, na een kort vluchtje werd de daling al weer ingezet, maar omdat het erg druk was hebben we nog een extra rondje van 10 minuten gemaakt, maar vervolgens een goede landing in een zonnig Londen.

Vervolgens op zoek naar ons volgende vliegtuig, we moesten in terminal 5 blijven maar dan merk je pas hoe groot heathrow is we zijn dan ook met de transfer (soort metro) naar ons vertrekhal gegaan. Daar ging ons vliegtuig een kwartier te laat ( 14.15 Ned. tijd)naar de landingsbaan waar we gewoon in de file kwamen te staan, er stonden zeker  5 vliegtuigen voor ons ,  maar achter ons werd de rij ook langer, maar goed dat de piloten zich hier niet als weggebruikers gedragen dan werd het een mooi zooitje.
Vervolgens zijn we aan onze vlucht van 10.15 begonnen, wel een hele lange zit met je knieĆ«n in je nek af en toe ochtend gymnastiek doen en weer een rukje zitten. Om  5 uur USA tijd (2 uur Ned. tijd  ’s nacht) zijn we vervolgens geland in San Francisco.



Daarvandaan met de taxi naar het hotel. Daar aangekomen hebben we nog een hapje gegeten bij Loris een leuk restaurantje helemaal ingericht in de rock en roll stijl.

 Daarna rond elf uur slapen, dan zijn we 26 uur wakker geweest, en zo eindigd de eerste dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten