Route

Route

zondag 18 september 2011

18 september 246.5 miles

Vanmorgen weer op tijd (7 uur)wakker, toch nog wel wennen aan de omschakeling, maar zo hebben we ook nog wat aan de dag.
Eerst de koffer ingepakt en toen naar Starbucks voor een goed kopje koffie en een ontbijt.
Om 9 uur kunnen we de auto ophalen een paar straten verderop, dus met koffers en al op weg naar Dollar onze verhuurder. Daar aangekomen nog even spannend want ze moeten eerst op zoek gaan naar een mini Van (Ford escape) maar ze hebben er nog één, alleen moet deze moet nog gewassen worden dus even geduld. Na een kwartier komt onze auto voorrijden, hij is heerlijk groot voor ons beiden, nu maar op weg miles maken.

Bij het uitrijden van de garage begint de navigatie al moeilijk te doen eerst recht dan links vervolgens weer op dezelfde weg uitkomen, dan maar op ons eigen gevoel en gaan we richting Yosemite Park. Om twee uur naderen we de ingang van het park waar we een parkkaart kopen voor alle nationale parken.  In het park kijken onze ogen uit hoe groot en mooi het hier is.


Na enkele  stops bij mooie uitzichten en een hele hoge waterval, gaan we verder naar Yosemite Village. Om van daaruit naar onze overnachting te rijden.
We hebben een overnachting in een Lodge bij Oakhurst geboekt, bij aankomst lijkt het een oude boel maar van binnen een super de luxe kamer met 2 hele royale bedden heel wat anders als in ons vorige hotel met een twijfelaar.


Nog even een lekker hapje eten bij Steakhouse Sweet Water en dan naar bed en morgen weer verder.
Vandaag hebben we  246.5 miles gereden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten